Flyttcity gjorde jobbet

Jag har inte alltid varit den som har tyckt om att flytta runt, åtminstone inte när jag var yngre. Ju äldre jag blev ju roligare tyckte jag att det var, eftersom det på något sätt blev en nystart i livet att komma in i ett nytt hem. Det som dock fortsätter att vara en ständig kamp och ett ointresse är själv flytten i sig, att packa och packa ur. Detta är något som jag under alla år har valt att göra själv, både för att det varit det billigaste alternativet, men även för att jag har känt att jag har klarat av det.

Vid den sista flytten bestämde jag mig dock för att anlita en flyttfirma och valde en i Helsingborg. Jag hade läst runt på mängder av sajter och överallt fann jag bara positiva och trevliga recensioner om företaget. Efter en snabb rundtur på deras hemsida insåg jag att detta företag faktiskt erbjuder kompletta helhetslösningar, oavsett om man är privatperson eller företagare.

Det som jag oroade mig mest för var min tunga bokhylla som tar upp en hel vägg. Enligt Flyttcity var detta inget problem och när de väl var på plats var det tydligt att de hade både den kunskap och de redskap som behövdes för denna typ av lyft. Personalen som anlände var mycket trevliga och professionella och dessutom såg man snabbt att de var riktigt försiktiga med alla mina saker, från varje liten bok till den dyraste kristallkronan.

Precis som många andra så vill jag att själva flytten ska bli klar så snabbt som möjligt och Flyttcity lyckades packa och förflytta allt inom loppet av några timmar. Hade jag själv gjort arbetet hade jag troligtvis än idag stått och slagit in porslin i gamla dagstidningar, men istället har jag kunnat packa upp, ställa undan kartonger och starta ett nytt kapitel i mitt liv, allt tack vare Flyttcity.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *